Euris Pack d.o.o. je vanjsko-trgovinska tvrtka specijalizirana za uvoz, distribuciju i prodaju potrošnih materijala, alata istrojeva za industrijsko pakiranje, sa sjedištem u Zagrebu i dio je grupacije koja posluje u više Europskih zemalja.

Euris Pack d.o.o perspektivna je, mlada kompanija koja je osnovana na načelima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i općoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Inzistiramo na stalnom stručnom i poslovnom usavršavanju te bliskom kontaktu sa korisnicima naših proizvoda i usluga.

Odabirom naših proizvoda postignut je najbolji odnos cijene i kvalitete. Zadovoljan kupac naš je najvažniji cilj i potvrda je da naš tim dobro radi. Širok spektar proizvoda za pakiranje baziran je na ponudi strojeva i alata za pakiranje, čeličnoj traci, plastičnoj traci za pakiranje kao i stretch foliji.

Osnovna primjena proizvoda za pakiranje je u industriji strojogradnje, industriji proizvodnje čelika i obojenih metala, drvo prerađivačkoj, papirnoj, novinskoj industriji i industriji građevinskog materijala, kemijskoj industriji, prehrambenoj industriji i sl.