Mima Films

Mima Films je lider u proizvodnji stretch predistegnute folije. Mima Films je izgradio poslovanje na svojoj posvećenosti kvalitetu I najnovijim tehnologijama,što stvara superiorne proizvode po konkurentnim cenama. Postavljanje ovih standarda je rezultirao dobitak međunarodnih sertifikata o kvalitetu. MIMA FILMS – ciljevi su maksimalna zaštita robe uz minimalan utrošak folije što rezultira krajne minimalne troškove. Svi Mima Films proizvodi su 100 % reciklirajući I ispunjavaju sve evropske direktive o upravljanju I odlaganju otpada.

Propack

Velika zastupljenost stretch folije u sistemima pakiranja uslovila je proizvođače strojava za pakiranje kao što je PROPACK da tržištu ponudi automatske stretch strojeve koje na lak, brz i jednostavan način ispunjavaju zahteve pakiranja u delu skladištenja i transportovanja robe……

Pozzi pack

Massimo Pozzi Ambalaža počela je poslovanje u 1989 godine, kao mala radionica u Italiji. Fokusirajući se na proizvodnju ambalaže, kompanija je brzo prerasla u sadašnji oblik velikog industrijskog koncerna sa velikim proizvodnim jedinicama i suvremenom i jedinstvenom tehnologijom izrade. Proizvodnja 100 % Made in Italy.

Onur pack

Onur Onur Plastik jedan je od vodecih proizvodjaca PP i PET trake na trzistu, sa proizvodnim iskustvom dužim od 22 godine. Proizvodnja se zasniva na upotrebi najsuvremenijih i najmodernijih tehnologija kojima se postize visoka kvaliteta proizvoda i visok stepen ocuvanja zivotne sredine. Proizvodi Onur Plastika, pored …...

Linder

Kompanija LINDER Seevetal je osnovana 1950. godine. Sa radom je počela kao proizvođač čelične žice I žičanih proizvoda za pakiranje robe. Kasnije, ambalažna žica je zamijenjena PP, a zatim PET trakom. Kao vrhunac u proizvodnji ambalažne trake osvojena je tehnologija proizvodnje poliestrer tekstilne trake, kako HOT MELT tako i tkane WOVEN i COMPSITE trake za teške aplikacije. U 2011 godini firma se proširuje i danas obuhvata preko 10.000 m² proizvodnog i skladišnog prostora sa kompletnom logistikom za opskrbljivanje, servis i brige o kupcima.